ONZE DIENSTEN

3D Ontwerp

Wij helpen u graag met uw idee om te zetten naar een digitaal model of uw getekende model om te zetten naar een optimaal printbestand.

3D Scannen

Met 3D scanners meten we exacte situaties op. Wij scannen zowel architecturale of organische projecten.

3D Printen

Wij printen uw object op basis van het gewenste eindresultaat en volume. Zelf voor meters hoge projecten helpen wij u graag!

Laser Cut

Een van onze nieuwste productiemethodes is lasercutting, ideaal voor het bewerken van plaatmateriaal, in zowel karton, hout als acryl. Wij graveren en snijden met onze laser tot het gewenste resultaat.

PolyBull

Dankzij PolyBull krijg je onbeperkte vrijheid om te creëren wat je voor ogen hebt. Wil je mensen aantrekken op een grootse manier? Opvallen of anders zijn? PolyBull is een jonge 3D studio en jouw partner voor tekenwerk, visualisaties, 3d-printing en prototypes.

Large Format

Wij printen uw object op basis van het gewenste eindresultaat en volume. Zelf voor meters hoge projecten helpen wij u graag! Van prototyping en visuele showtoppers tot functionele en/of decoratieve objecten, geen enkel idee te veel. Door onze kennis bieden wij jou verschillende mogelijkheden qua prijs en afwerking zodanig jij jouw idee tot leven kan brengen.

MJF

MultiJet Fusion

SLA

Laser Based

FDM

Material extrusion

Sectoren

R&D

Standen- en Thema-bouw

Logo’s

Doosletters

Architectuur

Marketing

Inrichting

Particuliere projecten

Juwelen en Art casting

Prototyping

Film & Cosplay

Maquettes

CONTACT

Contacteer ons

Voor al uw vragen kan u ons contacteren via onderstaand formulier of via mail.